ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN är det tajm för premiären av att ha SAFE Karriärdag här i Nyköping! Jisses, vad roligt det ska bli och vad laddad jag är. Gårdagen satte igång energin på riktigt då det kom fram så glada och nyfikna människor och ställde frågor.

Var lite nervös innan i och med att det var mitt första så kallade ”säljuppdrag” (även om jag själv inte ser det som att jag säljer in utbildningarna då jag bara talar från hjärtat när jag berättar om SAFE). Men nerverna släppte, och det enda jag gjorde var att gå tillbaka till den enkla frågan Varför ska du välja SAFE? Min upplevelse under tiden jag utbildade mig hos SAFE gav svaret på frågan, och inte ändå mer. När jag väl hade börjat babbla kunde jag knappt sluta (jag antar att det är sånt man blir bättre på med tiden som säljare ;-)

Nu ska jag åka och köpa frukt i mängder innan jag beger mig till Pelles Lusthus och möter Jenny som är utbildningsansvarig på SAFE och Marcus som är asgrym PT (som även kommer köra träning i slutet av dagen).

Ses snart träningsvänner: 13.00-15.30, kom bara kom!

Be Sociable, Share!