Påminnelse! För dig som vill utbilda dig till PT, kostrådgivare eller gruppträningsinstruktör

Tipsar er åter igen om karriärdagen som vi på SAFE Education anordnar i Nyköping. Det är premiär och lite spännande att se hur stort intresset för branschen är i lilla staden. Känns som det borde vara rätt stort i och med hur många som funnit passionen i träning på sista tiden?

På söndag är det nämligen dags. Mellan 13.00-15.30 är jag, PT:n Marcus och instruktören Jenny på plats i Pelles Lusthus här i Nyköping. Det kommer bjudas på föreläsningar om våra utbildningar, praktisk träning och personlig rådgivning.

Du anmäler dig på vår hemsida – www.safe-education.se. Karriärdagen är kostnadsfri och… en väldigt trevlig surprise väntar för de som kommer.

Här kan du läsa mitt tidigare blogginlägg om dagen. 

Be Sociable, Share!