#50 dagar / dag 15-19

Tjofräs där hemma i tacomyset. Suget efter löpning och träning har faktiskt sakta, sakta börjat ta sig! Trodde man ju inte i första taget.

Var ute både igår och i förrgår på en kortare runda och flåsade ihjäl mig, dock med pigga ben. Idag var jag lite sugen, trots att Gud visade röven åt oss och bjöd på grå himmel, men valde istället att gå prommis med Matilda. Och direkt efter körde jag en WOD ala syrran: 21-15-9 med övningarna situps, utfallsteg och Air Squats. Meganöjd över den bedriften.


Bild lånad här

Ikväll har jag två knep till er för att öka motivationen för träning:

1. Be din kompis bli din PT. Är i full gång med att försöka charma Karoline att träna med mig en gång i veckan + göra ordentliga scheman.

2. Åk till närmsta sportbutik och snacka löpskor med en kunnig säljare. Jag ville typ köpa exakt alla Nikeskor efter det lilla snacket och fick honom att tro att jag springer fyra gånger i veckan. Alltså måste jag ju börja leva upp till den vita lögnen.

Nu är det fredagsmys. Kram på er.

Be Sociable, Share!