#50dagar / dag 4-7

Jaha hörrni. Hur tycker vi att det har gått med #50dagar då? För mig gick det åt pipsvängen efter dag tre. Natten till torsdag blev även jag magsjuk och toppade dagen efter det med feberfrossa. Så kosten har varit sämre än sämst eftersom jag inte velat äta något. Och när jag väl lyckats fått i mig något så är det typ pannkaka, smoothie, drickyoghurt och en halv pizza. Så just nu är kroppen min allt annat än stark och aptiten ungefär densamma.

Imorgon är det måndag, första april och ledig dag. Jag vet inte vad ni gjort, men jag har sagt till solen att skina lika fint som den gjort hela dagen idag (då jag jobbade långpanna) så jag kan gå långprommis och köra styrka hemma. Imorgon får det även vara slut på klena frullisar och tajm att återvända till yoghurtskålarna och frysta hallon. TJOHO!

Be Sociable, Share!