En liten majresa

Några av mina älskade vänner från månaderna i Arguineguín har fortsatt säsongandet tillsammans. Och inte var som helst. De fick tjänsterna borta på Mallorca. Lyllosar! Och imorse la de upp bild från deras morgonpromenad på stranden och min spontana känsla var: Jag bara måste dit.


Bilderna är lånade från Vings hemsida. 

Så atte… Nu är det bokat (!!!) Jag kan ju inte vara lugn och sansad när det kommer till sådana här saker, utan måste göra det direkt. Men jag gillar mig själv ändå.

Tisdag till tisdag, 14-21 maj, ska min lilla kropp proppas med energi från solen, värmen, frukten, vännerna och nattlivet. Och datumena kunde inte varit mer passande. På onsdagen när jag kommer hem är det nämligen Isabella Löwengrip och hennes kollegas kurs i ekonomi och på fredagen öppnar vi Rökeriet för i år. Lovely!

Be Sociable, Share!
  • Pingback: #50dagar i hälsans tecken / dag 1 | Linn Larsson()

  • Rebecca

    Toppen var veckan på Cypern och L&B school. Läste tyvärr din kommentar nu och har därför inte hälsat till Johanna. Men hon var där de första dagarna på kursen. Underbar person! Att åka en vecka till Mallorca skulle vara så lockande. Men nu är det bara att vänta till den 19 maj då jag äntligen åker ut på min destination. Ha det bäst!!!

    http://www.rebeccajansson92.wordpress.com

  • http://twitter.com/LinnL Linn Larsson

    Glädjer mig att du tycker att du hittat så rätt! Uppdatera mig hur det väl är där nere :-) kram!