Vakna med ett leende

Klyschan, myten och legenden på rubriken. Twitter protesterar att det inte går att vakna med just ett leende över fejset. Jag har motbevisen. Sen jag kom hem från Spanien har jag mått bättre än på länge och efter att ha börjat komma in i jobbet på Forsen vaknar jag faktiskt med ett leende. Eller, det träder rättare sagt fram efter en minut i vaket tillstånd då jag scrollat genom flödet på Facebook, Twitter och Instagram.

På något sätt känns det konstigt att må som jag gör. Ni vet när standardfrågorna ”Hur är det att ha kommit hem?” och ”Hur mår du?” dyker upp i chattrutorna på Facebook? Jag påbörjar allt för ofta med ett lite för laddat svar i stil med:

Det ÄGER, jag mår så HIMLA BRA!!!

Men så samlar jag mig, garvar lite och svarar:

Det är superduper! Hur mår du?

Haha. Angenämt problem att andas en extra gång för att inte orsaka att få Carola som mellannamn. :-) Förresten… solen skiner, musiken som fyller lyan är grym, tvättmaskinen rullar tvätt, kompisdejt om drygt en timme, ytterligare snabb kompisdejt på eftermiddagen och extrapass på restaurangen ikväll:

Jag mår så HIMLA BRA!

Be Sociable, Share!