Blir bubblig i magen av att kolla kalendern

Nu har jag en massa skoj inbokat som jag kan se fram emot. Dock är allt i månaderna maj och juni så jag behöver några roliga grejer för både mars och april. Några förslag? Ska gå in och kolla hemsidor med föreläsningar och skriva till lite roligt folk och se om de kan ses någon dag. Ni vet ju hur det funkar, häng med nya människor = ny energi = ap-glad Linn. Har du något roligt inbokat för att få tiden fram till sommaren att gå snabbare?

Förresten: Grattis till alla er som fått jobb och destination på Sunwing! Ni kommer ha så sjukt roligt och lära er kopiösa mängder ni inte trodde var möjligt. Och hälsa Johanna på Lollo&Bernie-school från mig ;-) skräm henne gärna vid tillfälle. (Puss till dig Johanna nu när du läser).

Blir bubblig i magen av att kolla kalendern

Be Sociable, Share!