Klipp dig och skaffa dig ett jobb

Har klippt håret och fixat nytt jobb. Blir allt grymt nu?
Okej. Nu har jag gjort det. Kommer allt bli fett nu? Kommer vardagen kännas sådär rockande rolig och livet peppande peppigt? Jag väljer å tro det. Lovande känns det i alla fall då jobbet på Forsen känns kul och lättnaden att sova i sin egen säng är större än störst. Ska bara få min dator lagad och få igång skrivlusten igen, sen känns allt under kontroll.

Vad gör ni annars? Märker att ni kommer in här och gluttar titt som tätt även fast jag bara uppdaterar med bilder från Instagram. Nöjer ni er verkligen med det? Glädjer mig i vilket fall och under all denna torka har jag faktiskt börjat komma på lite saker jag vill skriva om. Tänkte bland annat dra ihop en liten summering av året efter studenten, månad för månad. Tänkte att det kan vara kul, om inte annat för mig. Tiden går ju bara så HÄR fort och jag fick typ tårar i ögonen när Cecilia berättade om planerna inför togan. BÄSTA togan då jag tappade all min lust för fatöl men älskade livet mer än någon gång tidigare.

Dricka ett glas vatten och sova kanske? Eller lyssna vidare på musik till småtimmarna blir fler. Vi får se. Puss

Be Sociable, Share!