TVÅ MÅNADER

Igår var det den 12:e januari vilket innebär att jag bott här i Gran Canaria i två månader. Tiden går fort när man har roligt, det stämmer. Men jag har också insett att tiden går även när det är tungt. Och det mina vänner, det är en insikt jag är glad att jag fått. För hur jobbigt eller dåligt allt känns så går tiden framåt och kalendern fortsätter byta dagar att gråmarkera.

Igår var det den 12:e januari vilket innebär att jag har tio dagar kvar innan jag går på semester och slutar jobba här. Tanken var att jag skulle sluta om ytterligare tre månader, den 12:e april men jag har valt att lyssna till magkänslan. Jag ska åka hem nu. Inte om några månader.

Magkänslan är glad över att jag lyssnar till den. Jag känner det. För det känns rätt, helt rätt. Så med andra ord är det idag 9 dagar kvar innan jag lämnar in uniformen. Sen kommer mamma ner till mig i värmen och vi flyttar min och hennes resväska till ett hotell i Puerto Rico istället för Arguineguín. Sen väntar en vecka med enbart strand- och balkonghäng i min kära mors sällskap.

Det ska bli så magiskt underbart. Och tänk – det är bara för jag lyssnade till magkänslan min. Svårare än så är det många gånger inte.

Ta hand om er själva. ♥

Be Sociable, Share!