BERÄTTA OM ETT AV DINA FAVORITFOTOGRAFIER

När jag började kolla i mappen för bilder föll det naturligt att klicka omkring bland de från studenten och all glädje som yrade omkring hela dagen och natten lång. Men eftersom ni fått tagit del av dem redan och efter att jag hamnade i mappen där denna bild fanns, var valet givet.


Ingergerd Åberg, min älskade lågstadielärare med min helt egenskrivna bok i sin hand. Stoltheten jag känner när jag tittar på den här bilden är oändlig och underbar. Ingergerd med sitt fina leendet och värmen å energin från ögonen som bara hon har. Samma pigghet fast flera år senare. Jag skrev om vår fika och återträff tidigare på bloggen, och precis som jag trodde innan vi möttes så var det exakt samma stämning mellan oss som när jag gick i hennes klass på lågstadiet. Med så mycket kärlek blir allt så enkelt, även fast mattetalen var svåra på den tiden.

Be Sociable, Share!