BERÄTTA OM BLOGGARNA DU LÄSER

Blondinbella.se när jag vill bli peppad/drömma mig bort när det kommer till karriär och framgång. Bruden är sannerligen både älskad och hatad av svenska folket, men jag diggar henne för talangen att göra business av saker och tjäna egna pengar.

Elaineeksvard.se/blog är bloggen jag känner mig som hemma hos när jag klickar in. Elaine är, som många vet, en tjej jag tyckt om från första stund jag fick nys om hennes blogg och flera olika böcker. Jag hade ju en period då jag ville plugga till retoriker, vilket är yrket Elaine gjort raketkarriär inom. Jag gillar den ärliga och varma tonen hon har både i sina inlägg och tilltal jämte sina läsare. Alla blir som en liten familj på den sidan.

Ewatson.devote.se är ju min kära Emmas blogg. Mitt sätt att hålla koll på vad som sker i huvudet på henne nu när jag bor långt borta och se fina bilder från hemtrakterna.

Sparkibaken.se är nyfunnen för min del. Får en lagom dos pepp att träna och leva hälsosam när jag klickar in här. Fokus ligger in på att bli smal eller äta fettsnålt, utan the shit är att röra sig. Sen fylls bloggen med kloka texter kring träning, fina bilder på träningskläder och bra övningar.

Cissiwallins.se är för stunden lite off när det gäller bloggande, men i arkivet finns jäkligt bra texter kring karriär, mod att ta för sig och tips för att våga tro på sig själv. Längtar till jag kommer hem så min och Cissis fika äntligen kan bli av. Senast blev den inställd pga SJ som kände för att inte rulla just den dagen.

Be Sociable, Share!