BERÄTTA OM VEM DU VAR FÖR ETT ÅR SEDAN

För ett år sedan pluggade jag på som en tok under tredje året på Kunskap. Tog vara på det sista av allt, ni vet – sista jullovet, sista klassfotot, sista blababa. Drack mycket te med vänner och var för det mesta rätt nöjd. Höll även på med instruktörsutbildningarna på SAFE. Det gav mig galet mycket energi men tyvärr orkade jag inte fullfölja allt på grund av mycket skolarbete samtidigt och en trög period med bokskriveriet bakom mig. Vad jag minns och kan tänka mig så saknade jag nog en pojkvän väldigt mycket just då i juletider och för några veckor var jag bubblig i magen av nästan för bra känslor.

Kort och gott var jag en ett år yngre Linn, lite mindre klok, lite mindre berest. Och det bevisar ju bara mer än väl att det bara går framåt och uppåt med utvecklingen av att vara jag :-)

Be Sociable, Share!