BERÄTTA OM EN PERSON DU BEUNDRAR

Min kära moster Suss. Jag snackar om henne med gamla så väl som med nyfunna vänner. Jag talar om henne som om hon vore Drottningen of vackra Sweden. Eller något sånt.


Suss är min bästa vän, min mentor i livets kluriga frågor och min trogna extramamma. Varje gång vi ses hamnar vi i någon slags diskussion där vi blandar våra åsikter, blir eniga och mer kloka av varandras predikan (heter det så?). Det jag beundrar med Suss är att hon alltid har en så… sund (?) syn på olika saker. Hon lyckas vända saker i andra perspektiv så det oftast blir lite mer förståeligt varför det är på ett speciellt sätt eller varför en person gjort som den gjort. Hennes sätt att bemöta människor är också något jag hela tiden har som mall och strävar efter att kunna göra på lika sätt. Hon är jordnära, lyhörd och vis. Hennes kunskap inom träning, hälsa och kommunikologi är ovärderlig att få ta del av. Och för att inte tala om hennes kunskap inom mosterskap. Det måste vara det bästa någonsin.

Jag skulle kunna skriva i all evighet. Men ni som läst den här bloggen länge eller som känner mig, vet redan hur mycket jag ser upp till Suss. Jag vet att jag någon gång slängde iväg ett sms till henne där jag skrev ”Du delar förstaplatsen av de jag ser upp till. Och vet du vem du delar den med? Beyoncé.”. För i mina ögon är hon lika stor som Beyoncé är i flera miljontals människors.

Tack för du är min moster Suss, jag älskar dig så mycket.

Be Sociable, Share!