133. HOST, HOST


Ja, här satt jag och drack te i hopp om att bli kvitt med halsontet i väntan på att jobba två timmar transfer. Jobbet gick kalas och jag bara ÄLSKAR att prata med trevliga gäster. Finns då inget mysigare. Sen att vi skickar hem dem till ert snökaos ni har där hemma, det är väl inte allt för kul – men det är ju en annan femma.

Planen var, precis som alla andra dagar då jag jobbar transfer, att åka och sola. Men när jobbpasset var klart hade molnen satt sig till rätta på himmelen och hindrat solen att tränga fram. Så jag och Johanna knallade och köpte danska wienerbröd och gick hem där vi kollade på Tomten är far till alla barnen. Garvade lite och gick sen hem och köpte thaimat innan jag hamnade här i soffan med halsduk virad runt halsen och ljus tända på bordet.

Kram på er där hemma i kylan. Krama varandra så ska ni se att det inte bli så jobbigt ändå :-)

Spelas i vardagsrummet gör just nu denna. Vad lyssnar ni på? Hittat julelistan än?

Be Sociable, Share!