BERÄTTA OM STADEN DU BOR I

Just nu bor jag ju i Arguineguín – en liten by i Gran Canaria. Har inte fått så mycket koll på stället förutom att det går att gå längs stranden, att det finns en fin strand som heter Anfi och att man får åka till Puerto Rico eller Playa del Ingles (obs för stavning, orkar inte kolla upp) för att få lite mer liv. Här i området där jag bor kallas det för lilla Norge och en bit bort finns lilla Sverige där det finns extremt många svenskar. Här har vi väldigt bra springområden både längs stranden och uppe i bergen där många promenerar dagarna långa. På tisdagarna är det marknad här i byn där man kan köpa allt turistskit man drömmer om och vill du ha riktig shopping åker du en halvtimma bort där det finns både IKEA och andra stora shoppingcenter. Återkommer säkert med mer fakta när jag utforskat stället mer.

Be Sociable, Share!