BERÄTTA OM DIG SJÄLV

Hur kan det vara så svårt att berätta om sig själv när det egentligen borde vara det allra enklaste? Och varför i all sin dar får jag något som liknar prestationsångest? Nä, nu skriver jag bara.

Jag är en envis jävel som vill så mycket att jag ibland blir trött på mig själv. Jag har stenkoll på de flesta människor, jämngamla från hemstaden så väl som internetikoner, men tror aldrig någon annan vet vem Linn Larsson är. När det kommer till framtida jobb, utbildning och att nå dit jag vill i livet så tvivlar jag sällan, men snackar vi kärlek och att vara älskad som i kille älskar tjej-älskad tvivlar jag mer än trettonåriga tjejer.

Min favoritsyssla är att nätverka på olika sätt och få cred för något jag gjort och höra att jag överraskat. Jag gillar känslan av att bevisa att fuck yeah, jag kan visst och att inspirera. Min dröm är att jobba med att peppa och driva med ungdomar lite vid sidan om mitt heltidsjobb som kan komma att vara inom ledarskap, PR, event, marknadsföring, personal eller annat.

Jag vill bo i Stockholm och jag vill bo i Göteborg. Jag vill studera i en typisk universitetsstad och älskar att umgås med mina kusiner. Jag vill bli bättre på att vara storasyster och önskar jag kommer lyckas behålla kärleken till detaljerna som skapar den vardag hemma som jag innan flytten till Gran Canaria var det jag klagade på.

Det är väl ungefär vem Linn är. En stressad men lugn, jättejättepratig och glad tjej som gillar att känna sig stor men ändå inte riktigt vill bli vuxen än.

Be Sociable, Share!