149. MORGONTRÄNING & EN VECKA

Idag har det gått exakt en vecka sen jag kom hit. Wehey!

Jag hade ju tänkt att sticka ut på en joggingtur idag meeeeeen min fot sa nej. Har vaknat flera gånger inatt av att det pulserat/dunkat/gjort skitont. Varför? Jo, räddaren i nöden som jag är så lyckades jag rädda min iPad från att åka i golvet med min stackars fot. Aj fan vad det gör ont men paddan min är ju hel och fin så jag andas ut.

I alla fall. Istället för att jogga fick det bli styrkeövningar på vardagsrumsgolvet med balkongdörrarna öppna. Och här sitter jag nu och är stolt att jag klarade av att förbättra antalet armhävningar två gånger och att jag fortsatte göra utfallssteg även fast röven skrek nej. Belöningen blev den kommande träningsvärken och den goa frullen jag fixade till och just har käkat upp i morgondiset.

Puss å kram.

PS. Lägg till mig så vi kan skypa – linn_larzon!

Be Sociable, Share!