VAD ÄR DET JAG SKA GÖRA DÄR BORTA, EGENTLIGEN?

Vad de flesta verkar ha snappat upp är att jag jobbar tillsammans med filurerna nedan, Lollo & Bernie.


Men för att ni ska förstå lite bättre tänkte jag dra hur det fungerar i korta drag. Sen är det tyvärr/lyckligtvis så att man inte kan förstå utan att ha varit där. Man måste liksom in i bubblan själv och känna på det. *Lobbar för att alla ska komma ner och hälsa på mig*.

Jag brukar normalt börja jobba omkring 8.30 varje dag. Då förbereder man förmiddagens aktivitet som är mellan 10–11.30 för 3-7åringar eller följer med Lollo eller Bernie som ska kramas med barnen som äter frukost. Sedan är det dags för aktiviteten som kan vara allt ifrån födelsedagskalas, piratskola eller skattjakt. Vi som jobbar har då fullt ansvar för barnen så att föräldrarna kan göra något annat under tiden. Dessa timmar brukar gå ungefär SÅHÄR fort. Vips så är det dags att säga hejdå och antingen gå på tidig lunchrast eller ha öppet hus sista timmen.

När man har öppet hus får barnen komma som de vill tillsammans med sina föräldrar. Vi fixar så det finns pysselgrejer och saker att göra och agerar helt enkelt lekkompis med alla kids. Klockan 13 stängs MiniLand en timma för lunch och därefter sätter eftermiddagen igång.

Efter lunch är det aktiviteter som disco i poolen, ungdomsaktiviteter för 8-12åringar (fotboll, vattenbasket, frågesport) och öppet hus. Lollo eller Bernie är även ute och busar efter lunchen för att se till så ingen hamnar i matkoma. Deras stora favorit är att jävlas med den som är i MiniLand och stöka ner så personen får en massa att städa.

Vid 18 stänger vi MiniLand för att äta lite middag innan det är dags för kvällsaktiviteterna. Då finns både grejer de måste anmäla sig till och de som är drop in. Exempel på det är Pizza Night, Spookey Night, baklängesmiddag och Quiz by Night. De är lite olika beroende på hur långa aktiviteterna är men jobbdagen brukar vara slut mellan 18 och 20.30.

Vi har ett väldigt varierat schema för att alla ska få göra allt, vilket innebär att jag ibland slutar redan 18 och ibland har sovmorgon. Vi är lediga en dag i veckan och ibland två. Det beror på att vi jobbar transfer där vi säger hejdå till gästerna som ska flyga vidare. Även transferpassen är det snurr på så ibland har jag som sagt två lediga dagar och ibland en.

Jag kommer bo tillsammans med Noora som jag jobbar med i MiniLand och en kille från showteam. Vi tre delar lägenhet där vi har ett varsitt sovrum, en tvättmaskin, badrum, kök och vardagsrum. På Gran Canaria ligger lägengeterna lite utspritt till skillnad från Grekland där vi bodde som i en radhuslänga. Det ska vara ungefär 20 minuters promenad till hotellet från lägenheten (men säkert runt en 10 minuter om jag går i mitt tempo ;-).

Hotellet ligger precis vid vattnet och enligt säkra källor ska det vara ett helt underbart hotell. Jag återkommer med direktrapporter och ska även försöka luska i sånt ni kan tycka vore bra att veta – bästa restaurangen, bästa snorklingen, bästa shoppingen, bästa träningsområdena och sånt. Bra eller vad tycker ni?

Tror jag gett er en rätt skaplig bild av vad mitt framtida halvår kommer bjuda på. Ska uppdatera er med bilder på hela kalaset när jag kommit fram. Tills dess – krama varandra och ha det bra. Kommer sakna er, men inte svenska kylan :-)

Be Sociable, Share!
  • Oliviasphotolife

    Haha skön bild.