PACKA PACKET

Imorgon eftermiddag tar jag tåget upp till Stockholm och moster för att sova sista natten i Sverige. På torsdag morgon lyfter flyget och 4,5 timmar ska fördrivas. Därefter väntar 2,5 timme på transferbuss innan jag är framme på hotellet där kommande månaden ska agera mitt hem.

Allt är bara galet overkligt, spännande och en gnutta läskigt. Att åka iväg och göra något jag aldrig gjort förr, jises. Sen att jag kramade Lisa hejdå med frasen ”vi ses om en månad” kändes bara så konstigt och kul. Men som vi båda sa i bilen, det är bra träning för oss. För sedan drar hon iväg på sin långresa på lite mer än ett halvår OCH DÅ kan vi snacka utmaning att klara sig utan varandra.

Jaja, regnet öser ner så jag drar väl igång en pepplista och viker ihop färgglada träningskläder tillsammans med sommarklänningar. Det här kommer bli riktigt, riktigt bra.

Be Sociable, Share!