JOBB I VÄRMEN

Mina vänner, jag har en mycket rolig nyhet att berätta för er.

När jag i onsdags skrev att jag skulle ut och åka till olika destinationer, och avslutade med ordet PEPP, var en av destinationerna en arbetsintervju. Tjänsten jag sökt och blivit kallad till var Barn- och Ungdomsledare på Sunwing. På förenklad svenska: Leka och aktivera kids som är utomlands med sina föräldrar och bor på Vings hotell.

Och det fina med det hela? Den roliga nyheten? Jo, den är att jag sitter på flyget nästnästa torsdag påväg till Kreta och en månads jobb i värmen. Jag åker den 20:e september och är tillbaka på svensk mark igen den 18:e oktober.


Mina sysslor som MiniLands-värd kommer bland annat, tillsammans med de andra i teamet, vara att hålla i Öppet Hus och pyssel för barn 0-7 år, hålla i arrangerade aktiviteter och lekar på land och i vatten för barn 3-7 år och att hålla i aktiviteter, sport, lek och pyssel för ungdomar 8-11 & 12+.


Hotellet jag kommer bo och jobba på är detta.
Tillåt er att bli avis om ni känner för det.

HERREGUDJISESCHRIST, VAD KUL DETTA SKA BLI. Jag är glad.

Be Sociable, Share!
 • http://orhagens.forme.se/ Linnea Orhagen

  Fan så roligt!!! GRATTIS!

 • Julia Sandström

  Grattis Linn! Vad roligt för dig, jag är väldigt avundsjuk!

 • http://twitter.com/LinnL Linn Larsson

   Tack Julia! Du får söka när du tagit studenten :)

 • http://twitter.com/LinnL Linn Larsson

   Yä! TACK!

 • Rebecca

  Hittade hit via google… Lite nyfiken… Hihi!!
  Jag har blivit kallad till en rekryteringsdag, tänktebara höra hur den går till vad är på engelska och vad på svenska? Får man reda på något när man går där ifrån? Hur lång tid tar det osv? Skulle bli GLAD om du skulle vilja svara på dessa frågor!!! GLAD för din skulle att du fått detta DRÖM jobb!!! :D

 • Pingback: FRÅGA OM MINILANDSREKRYTERING | Linn Larsson()