Fuck cancer

Det går inte att sticka under stolen, vi är alla eniga. Den där jävla cancern. Den ska dö.

Nu på förmiddagen började länken till Kristians blogg spridas på Twitter och Facebook. Jag gick in, läste, började gråta. Torkade tårarna och öppnade ett mail.

Tycka vad man vill. Men jag ville skriva. Man kan tänka att det är massa människor som skriver liknande, att det är många som säger fuck cancer. Att det inte kommer göra att sjukdomen dör ut. Det må säkert vara sant.

Men styrka från människor runt om i landet och världen – det kan man inte få för mycket av. Det skulle jag aldrig vilja få slut på om jag vore i den situationen. Jag skulle vilja att inkorgen var så fylld med meddelanden att jag hade ett mail att läsa varje vaken timme. Jag skulle aldrig vilja vara ensam vaken med alla tankar.

Så nu vill jag att ni drar ert strå ur stacken. Att ni är de där fina medmänniskor alla behöver ha runt sig. Gå in och läs Kristians text. Skriv ett meddelanden, om det så är ett hjärta eller kanske en novell. Vill du inte skriva på bloggen så skriv ett mail. Ni ser hans adress på bilden.

Och hörrni, sprid detta och säg fuck cancer tillsammans med mig. Jävla äckelbajs cancer.

Be Sociable, Share!