Låt inte min glädje störa

Imorgon 16.00 sharp smajlar och snackar jag på min andra anställningsintervju någonsin i livet. Jobbet jag sökt är projektledare och nej, jag har inte någon utbildning i yrket. Jag har inte heller yrkeserfarenhet där jag haft en liknande titel.

Men.

Jag har jobbat i och med, styrt upp och hängt med i projekt X antal gånger. Jag har en passion som ingen utbildning kan utbilda i och ett driv jag är stolt över.

Så imorgon kommer jag träffa denna kvinna och visa vad jag går för. Jag ska låta passionen, drivet och peppen tala för sig och vara mig själv. Och det kan ni vuxna, män som kvinnor, som väst ur er smådryga (fast enligt er roliga) kommentarer om hur stor konkurrensen är, ha i bakhuvudet. Bara för jag vågar testa, betyder inte det att ni behöver ta på er någon roll att ”dra ner mig på jorden”. Jag står stadigare på denna runda planet är ni som rullar runt i era kontorsstolar och beklagar er.

Låt inte min glädje och entusiasm störa, så att säga. :-)

Be Sociable, Share!
  • http://www.facebook.com/lars.erik.o.larsson Lars-Erik Larsson

    Lycka till och låt Din sol lysa!

  • http://www.facebook.com/anita.edlund.7 Anita Edlund

    Klart att du fixar det Linn. Lycka till. Kram