En lokal succé

Ett projektarbete som skrevs med en vision om att få ge ut en egen bok.

Den gavs ut. Eller iallafall sålde slut.

Runt om i Sverige är 169 exemplar spridda och förhoppningsvis även omtyckta. Det sista ligger här hemma hos mig. Att det gick så pass bra att första upplagan sålde slut har inte riktigt landat och gått upp för mig än. Men jag är vaken nog att se de kommentarer och små meddelanden jag får om att fler vill ha ett eget X, och klok nog att då fatta att en ny upplaga är dags att beställa hem.

Med andra ord så är nästa projekt för sommaren att sätta mig ner och dona inför en andra beställning av En bok om att skriva en bok. Wehey – sälklapp, som Julia skulle säga!

Ps. Vill ni läsa om bokens resa kan ni klicka på kategorierna En bok om att skriva en bok, Skola och Projektarbete. Tror jag lyckats tagga de flesta inläggen jag skrivit om arbetet och framgången.

Be Sociable, Share!