Rosa som en gris och Bajsidealet

20120524-211154.jpg20120524-211303.jpg
En runda med många svordomar och spottningar i vägkanten fick det bli. Några ilskna blickar till männen jag mötte som (i mitt huvud) glodde på min hoppande rumpa men som (i verkligheten) egentligen kollade upp för att vara trevliga. Ja, ni fattar harmonin jag hade inombords. Kommer fram till porten till lägenheten som turligen nog ligger bredvid en tobaksaffär och mittemot ett kebabplace med sköna grappar som gillar att titta på flickor : )))))) Nä, men jag är lugn. Tryckte i mig en banan och några slevar glass, sen var jag på banan igen.

Förresten har jag bestämt mig. Jag ska köra min egna kampanj mot bajsidealet (som i andra människors mun piffigt nog heter Size Zero). I framtiden kommer bloggen att fyllas med bilder på min kropp (och nä i killar som läser – jag kommer inte ta bilder i bara stringisar – vi snackar typ inte dra in magen när den logiskt och i verkligen hänger ut och över) för att tackla ner kanske en eller två av alla bloggar där brudarna som poserar framför kameran har 0,1 % underhudsfett. Jag lär också skriva en del om mina tankar – tankar kring min egen kropp, kring bajsidealet och tankar som uppkommit när jag snackat med kloka (och för den delen mindre kloka) människor.

Vad säger ni? Stannar ni kvar hos mig? WE CAN DO IT – YES WE CAN.

Bloggen har nu fått ännu en kategori – Bajsidealet.


Kurvor är ju bara gosigt, titta själva!

Be Sociable, Share!