Ny bloggare i bloggvärlden: Ana Barata


Min, min, min, min iPhonebild. Så du vet.

Nu vill jag att du välkomnar vår nya vän, Ana, hit till vår egna värld. Världen där snygga och fnuliga formuleringar är grejen. Där glädje och sorg delas med människor man aldrig sett, kommer se eller hade en aning om att de existerade. Här i denna värld välkomnar vi alla människor med ett gott hjärta. Något som denna kvinna milt sagt har.

Ana Barata, som du säkert känner igen från TV-rutan, har tagit ett litet pyttelitet steg tillbaka och därmed hamnat bakom kameran. Hon arbetar nu bland annat  som pressansvarig och pluggar samtidigt lite vid sidan om. Därmed denna blogg. Hon är nybörjare och lite obekväm i skorna och behöver därför ditt stöd. I bloggen kommer du tas med bakom kameran och i TV-världen.

Vill även tillägga att hon är världens snällaste och underbara människa. Arbetskollega i SVT-båset under Allsång, stöttande extramentor (tillsammans med Markus på Bolibompa) i projektet och nyfunnen vän.

Bara Barata – http://barabarata.wordpress.com/

Be Sociable, Share!