LYRISK/TRÖTT/SPIDAD

Pang. Ytterdörren stängd och in i vardagsrummet. Av med skinnjackan och halsduken, ur de tighta jeansen. Inta raklång position i soffan.

Helt slut. Knasigt det där vad som tar på krafterna. Två superlyckade intervjuer med två underbara personer, kaffe och sushi. Kanske är det mellanmålet som saknades, för nu känner jag mig helt utslagen i kombination med träningsvärk i benen av den fjuttiga löprunda jag genomförde igår.

Ikväll blir det att lusläsa tidningen Filter för att få tips om formen jag ska skriva mina intervjuer på. Imorgon påbörjas skrivandet. Peppar, peppar.


PS. Det var så roligt som jag föreställt mig att intervjua en person med sina egna frågor. Spännande, intressant och utvecklande.

PS 2. Ni som nu läser och tänker: åh, vad kul det verkar, skulle jag också vilja testa – gör det! Skriv ihop en presentation och skicka iväg. Det enda ni kan få är ett nej, och jag har efter ett antal förfrågningar insett att de allra flesta vill, men bara inte har tiden. Är det någon gång man enbart ska köra på känsla och testa på är det nu, obundna till varken 9-17jobb, barn eller familj. Ta ledigt, åk till staden personen ni vill träffa befinner sig i och bjud dem på kaffe. Prata om livet, karriär och annat man kan lära sig om.

Be Sociable, Share!