15 filmer om att vara 15

Genom pappa får jag nys om alla nysläppta dokumentärer, serier och program som kommer rulla på SVT och känner därför en viss skyldighet till er mina kära att även ni ska få veta om kommande material. Nedan har ni trailern för programmet 15. Programmet kommer sändas på SVT Play.

Jag blev tagen direkt och minns precis hur livet var för dryga tre år sedan även om inte jag levde livet huvudpersonerna skildrar. Man påminns av vänners vänner som hade fullt sjå med alkohol, bråk och kärleksproblem.

Om jag säger så här – jag är både glad att SVT gör detta program och uppmärksammar vad som för väldigt många är vardag, men också fruktansvärt lycklig att jag passerat och aldrig mer kommer komma tillbaka till 15-årsåldern. Hejuda mig.

15 filmer om att vara 15
Det handlar om dig och ditt liv.
Om hur det är att vara 15.

Under hösten släpper vi en film varje tisdag start den 6 september.

Det kommer handla om sex, mobbning, känslor, kroppen, kriminalitet, våld och mycket mycket mer.

Förutom filmerna finns våra proffs på sajten.
Du själv kan också bidra genom kommentarer eller anmäla dig till vår panel.

Skriv till oss så kan just ditt liv, din historia bli film.
Självklart kan du vara anonym.

Det handlar om dig. Du är inte ensam.

Vi ses! Bara på svt.se/15.

Text kopierad från SVT.se/15.

Sprid gärna detta till folk runt omkring dig. Vem vet, kanske hjälper det någon kommande eller redan fylld 15-åring att vara stark och stå emot tonårens djävulslika krav.

/Linn

Be Sociable, Share!