Ibland kan även en pappa vara klok

Efter några månader (eller är det till och med år?) är papsen min igång igen och har klivit över bloggtorketröskeln. Den är mycket svår för vissa att ta sig över (även för dem som lätt klarar av att lyfta på fötterna under morgonmilen) och även den en bloggare fruktar mest. Man vill ju alltid ha något klokt att säga, så är det ju.

How ever. Ikväll drog jag snabbscanen över bloggarna jag följer – och pappa hade levererat (duktiga lilla pappa). Och inte nog med det. Ett riktigt bra och klokt inlägg var det. Vänta inte med att älska det du gör.

Ja, ni hör ju bara på rubriken. Visserligen riktar han sig kanske lite mer åt sin åldersgrupp i exemplen han ger (ta tillvara på tiden med barnen är kanske inte så träffande för en artonåring) men budskapet kan träffa oss alla.

Gör inte saker halvdant, njut under tiden

Försök göra saker lite roligare när det pågår. Och förändra det som inte fungerar.

Ibland kan även en pappa vara klok.
/Kloka dottern

Be Sociable, Share!
  • http://youmewe.se/ Jonas Larsson

    Ja, det är år sedan jag gjorde något överhuvudtaget på bloggen. Men nu är jag på gång igen. Bland annat inspirerad av hur bra du skriver. Tack för fin puff!

  • http://profiles.google.com/linn.e.larsson Linn Larsson

    Sicken tur att jag kan bidra till något papi :-)