Vänskap är något så mycket bättre än ett ägg med påskgodis


Bild från gårdagen mitt under all tristess som härjade.

Vid 22-tiden knallade vi (jag, Lisa, Andreas o Hampus) upp för berget där Nyköpings vattentorn står. Utsikten därifrån är över hela staden. En vattenpipa med smak av vattenmelon och en himla massa filtar. Sen flög tiden iväg. Tre timmar senare ligger jag nerbäddad i min säng och ler. Och jag tänkte på det under tiden jag sprang runt och lekte Titanic vid bergsslutet och körde sexuellt relaterade ”jag har aldrig”-frågor också.

Vänskap är något så himla fint. Och något jag har väldigt gott om. Typ den bästa. Vilket jag är världens gladaste och tacksammaste över. Jag älskar mina vänner, varenda en av dem. Ikväll var det Lisa, Andreas och Hampus som fick mig att öppna upp mitt blödiga kärlekshjärta. Imorgon är det någon annan.

Tack. Tack för ni är de absolut mest värdefullaste.

Be Sociable, Share!
  • Lisa_luur

    du är fin du

  • http://profiles.google.com/linn.e.larsson Linn Larsson

    I love you!