Tjejmys när det är som allra bäst

Efter två riktigt svettiga veckor i skolan är det äntligen helg och påsklov (okej, när som helst – bara ett samhällsarbete som ska plöjas imorgon bitti!). Det känns så bubbligt skönt. Ni vet känslan när man fixat något man haft en klump i magen för? Bara denna veckas tre nationella prov på raken var ett ångestladdat moment – men jag fixade det. Jag är bra!!!Något som gör ledigheten ändå lite skönare är att min och Suss spa-helg råkar vara denna helg. Wiho. Jag fick det i artonårspresent och ska äntligen få uppleva den. Kunde inte kommit mer lägligt.


Spa:t ligger mitt i centrala Stockholm på en taktterrass med utomhuspool, gym, relaxavdelning, spa osv, osv, osv massa sköna och underbara saker osv, osv, osv. Ni fattar grejen. Jag och min moster kunde vi inte få en bättre dag tillsammans. Det kommer bli helt underbart, wiho! Och: vi ska äta sushi (!!)

Jag är lycklig och trött. Bäst jag släcker ner, så jag bara är lycklig när jag vaknar =)

Be Sociable, Share!