Jag är fanemig gråare än en tant under vinterhalvåret


Måste ha bloggen med flest mellisbilder. Bättre på sånna än egobilder.

I en minivagn på tåget tillsammans med en tant och hennes hund satt jag i vanlig ordning och kollade drömmande ut genom fönstret. Men så svisha tåget förbi ett berg och jag flög baklänges av häpnad.

Okej, inte riktigt. Jag har käkat kaviar och fantiserar iväg lite. Men rädd blev jag, lite smårädd liksom. För min egen spegelbild. Jag behöver Rhodosresan nu om inte vaktmästarna på sjukhuset ska komma och hämta mig i likbilen. Jag som under sommaren alltid tror att jag inte blir blek under vintern. Nä, tjena.

Dags att röra på kroppen så färgen börjar cirkulera igen. Den lilla som finns hos mig dvs. Förövrigt klappar jag mig själv lite på axeln och inser hur bra jag känner mig själv. Jag behöver riktiga löften för att jag ska fixa något. Som jag skrev för dryga veckan sen är jag inne i min vita månad vad det gäller söttjoff. Det knallar på bra så länge man inte fokuserar på att man har ”förbud”. Just accept it, typ.

Kaitlyn Rosenblum – Stereo Love (Edward Maya Acoustic Cover)
Ny favoritlåt, tackar så megamycket Linda.

Be Sociable, Share!