Du ser fel, jag gråter inte – jag är bara envis

Klockan visar att jag är vaken långt efter jag borde. Ögonen så trötta att tårar är nära att bildas. Kollar runt på olika bloggar, funderar på vilken jag ska läsa sist innan jag stänger ner datorn, och därmed vilken blogg jag kommer tänka på innan jag somnar. Inte en skriven om kärlek. Det är jobbigt. Inte en om träning, jag känner mig sunkig som fan. Vill inte heller läsa om någon som lyckats med det som varit personens dröm eller SVT:s rekryteringskrav. Jag vill kunna jobba med coola och inspirerande människor utan att ha gått på någon förbannad journalisthögskola + erfarenhet inom området. Jag har inte det och jag tragglar fortfarande med matte B.

Det låter som jag är omotiverad till skolan. Det är fel. Jag har motivation. Dock inte till alla ämnen. Det jag vill är att jag ska få börja på mitt projektarbete – med andra ord: börja att skriva min bok – och få gräva ner mig i spännande ämnen och områden. Well, endast fyra månader kvar – håll ut, håll ut Linn!

Be Sociable, Share!