Notis till mig: kontakta & träffa Mia Skäringer (!)

Blir det inget ligg nu? nej jag tror att musslan slöt sig faktiskt

Det finns banne mig allt på facebook. Gruppen är iofs klockren, replikerna är värda att föreviga. Påminnelseskylten blinkar dock plötsligt för fulla muggar – måste fixa träff med Mia Skäringer. Måste få prata med denna helt fenomenala kvinna. Måste.


Boken som jag rekommenderar till alla kvinnor runt om i landet vårt. Jag var 17 bast när jag läste, hon prata om kriser och psykbryt man stöter på som mamma i 39-års åldern. Jag älskade den, och ändå skrev hon den inte ens till mig. Det jag menar – hon skriver som en Gud och jag blev dyngkåt (för att använda hennes ordval) av sättet hon lyckas använda den annars så gråa och trista svenska till något så bra (!!!)

Be Sociable, Share!