Mitt huvud är i behov av pärmar, fack och lådor – allt för minsta möjliga ordning

Eko på bloggen. Ho ho, någon där? Nix. Bloggar inte om jag inte har lust.

Varför har jag inte lust? Jag trivs inte med att skriva här! Layouten är ful, kategorierna är ofixade och min hjärna är i kaos.

Resan 40 mil neråt i landet gav mig min första vingelkväll, pussar, tårta runt munnen och massa tankar som tillhör en blogg om fettfula saker. Huvudet och hjärnverksamheten blev ett enda trassel och hemma i vardagen finns enbart min hittills värsta skolångest och minsta motivation någonsin. Jag är ett psykbryt och lägger hjärnan i att utveckla mig som instruktör genom att träna så mycket som möjligt och samtidigt försöka förstå räta vinklar efter mattelärarens direktiv.

Jag ogillar starkt att göra saker jag inte vill göra. Det är därför det går så trögt. Och det är därför jag är som en sladdhög bakom en TV i ett vardagsrum – osorterad.

Be Sociable, Share!