När svar till kommentarer inte publiceras och inre suset är enormt

Nu har jag läst igenom alla fina ord och tänkvärda kommentarer flera gånger om. Jag är rörd. Ni anar inte hur glad jag är för varje litet ord ni skrivit till mig. Det är just denna punkt jag velat komma till under dessa år jag skrivit på bloggen: ärliga och riktiga reaktioner på det jag skriver. Så – tack och välkommen åter så fort du tänker eller tycker något om det jag skriver.

Tilläggas bör att jag har svarat på alla kommentarer, men inte lyckats få dem synliga. Fråga till er som kommenterat: har ni fått mina svar på mail eller liknande även fast de inte syns i inlägget? Jag ska i vilket fall som helst försöka fixa till detta, borde väl inte vara så svårt! :-)

Nu behöver jag sova för att reparera min kropp som är påväg att sjunka ner i förkylningsträsket. Imorgon är det fredag och jag ska göra min första krogrunda. Och vet ni? Jag kommer dricka precis hur mycket eller lite som jag vill – för det är jag som väljer vad jag ska släcka törsten med! :-)

Ska någon av er ut i helgen?

Be Sociable, Share!
  • Din Vän!

    Jaaaa! men anledningen till alla ord är för att du är så himla stark Linn!
    Jag hoppas att du får en väldigt trevlig första krogrunda och jag är helt säker på att du kommer få det väldigt roligt och trevligt även fast du kanske inte dricker någon alkohol!:)

  • http://linnlarsson.com Linn Larsson

    Tack snälla Din Vän! Hoppas du får en bra helg du med :-)