Låt tunga ögonlock vila och trötta öron höra tystnad


Först av allt vill jag tacka för alla fina ord om inlägget Att avstå alkohol, bli kallad nykterist och att hålla löften. Tack tack tack. Det är just de orden som får mig att vilja skriva om det, annars blir det bara att alla tankar stannar inne i mitt lilla huvud förstår ni.

Ligger i min nybäddade vita säng och lyssnar på den just nu finaste låten. Drömmer mig bort flera mil iväg, önsketänker och drömmer lite igen. Tänk om avstånd inte existerade, om man kunde flytta runt likt gubbarna i The Sims. Då skulle pussar kunna bytas likt strumpor om morgonen. Förbrukningen av kramar och skratt likt förbrukningen av värmeljus hos en familj med förkärlek till mysstämning. Då skulle det kunna vara du och jag rakt upp och ner. Tankar skulle kunna stoppas undan i en påse och istället lämna plats för känslor. Leva efter känslan. Det vore något fint.

Sov gott ni där hemma.

Be Sociable, Share!