Vad är väl en fis i havet

Jag älskar att Linda kommer hata mig för all tid när hon ser dessa bilder. Jag älskar det.
Att reta Linda Weström, det är banne mig något storslaget. För man vet ju att hon inte kommer att hata en efter ett tag, när det lagt sig och hon fått suckat lite på sitt egna vis, slänga lite med det stora fluffet som till å med NK-lärarn Hedman berömmer och ha fått springa runt som en duracellkanin i skolan. Jag vet ju det, och ändå stannar jag kvar vid denna sneskapte vän.

Varför? Jo, för att hon trots dessa upprabblade egenskaper är världens bästa superLinda. Ville bara säga det, så ni vet hur det ligger till i kyldisken på ICA. (Ja, jag ska lägga mig nu, jag är trött)

Be Sociable, Share!
  • Sandra

    Linda kör en quasimodo look-alike! ; )

  • quassi

    Det värmde Sandra…. :D

  • Linn

    Haha, skönt att se att ni klickar, Sandra och Linda, med fina kommentarer. Det är käääärlek