22:02 Inte har jag suttit ergonomiskt rätt ikväll inte


En skön slutsats jag dragit under kvällens gång är att jag måste vara plugg-skadad. För ni kan nog inte förstå hur glad och varm inombords jag blev när jag hittade en rapport om befolkningen i Nyköping som visade sig innehålla huuur många bra diagram och tabeller som helst! Haha, fyfan. Min hjärnkapacitet har gått åt till detta arbete i flera dagar för att känna ångest och nu har jag lagt kapaciteten på att fördjupa mig i allt som handlar om Nyköping nu och tillbaka 100 år. Tror ni man tänker klart då?

Ser fram emot morgondagen då det börjar med en dubbelkörlektion i snöovädret och avslutas med ett svinigt styrkepass på CMS bland alla maskiner. Men där mellan, gissa vad; då ska det pluggas geografiarbete! Jajamen!

Be Sociable, Share!