17.02 Vissa har det, andra inte


Linda, min fina vän Linda – hon har det. Utan att ha känt varandra mer än max 4 månader är vi som bill & bull i skolan, vilket enligt mig är rätt fräckt. Bruden är ju ball, klart man hänger med henne. Att hon har denna låt på sin favoritspellista oroar mig dock en aning. Får upp en bild av hur hon sitter där på Vejkabussen och nynnar för sig själv.

SLUTSNACKAT. Bilden ni ser ovan, vem kan ha ritat, fixat ram och gett mig denna i skolan idag? Japp, ni har rätt – världens bästa Linda.

Det här inlägget får vara lite som tack, eftersom jag inte kommer kunna åstadkomma något liknande i bildväg, hehe. Puss.


Titta så likt! Asball :-)

Be Sociable, Share!
  • Evaeweissmann

    DET SER VERKLIGEN UT SOM DU!!!!!!!

  • Linn

    Jaaaa visst gör det Eva!!! Linda är duktig hon :-)