En måndag, en tisdag och en massa moffande.


Moffande = man äter mycket.

Kände att det skulle uppstå ett par frågetecken kring det ordet så översätter det direkt åt er. Hur som, Linda följde med efter lovskolan till Nyköping och jag tror jag gett en hyfsad bild av hemstaden min. Lite promenad runt slottet, hamnen, storgatan upp och ner och lite sånt. Däremot fick hon nog en skön halvskev bild av stan då jag mest berätta om våltäkter, överfall, gamla gravar och torn lik brukade hängas. Haha. Jaja, hon kommer tillbaka ska ni se, Linda blir man inte av med i första taget ;)

Pysselstuga hade vi också, varvat med alla promenader. Rev sönder tshirtar, lyssnade på partymusik och moffa lite mer onyttigt. Vid fyratiden vinkade jag Linda hejdå vid tåget och knallade ner lagom halvsunkig i löparbrallor (har blivit skadad även jag av Norrköpings mode med att ha löpartights istället för mjukisbyxor) och hoodie och pratade ikapp mitt och Emmas liv tillsammans med henne. Satt tills stängningstid och tänker att det faktiskt borde öppna ett kafé som är anpassat till ungdomar som har öppet senare. En vacker dag ska jag öppna ett sånt.

Be Sociable, Share!
  • Karlsson Emma

    kanner mig som en stalker, men tycker din blogg är mysig att läsa en kall vinterkväll som denna! men du, voyage är öppet 24/7, perfekt ställe att kvällsfika på ju! :)

  • Linn

    Haha! Icke en stalker!! Blir superglad när någon väl kommenterar =) oh! Kanontips ju! Thanks!! Puss