Hej dagboken


Klockan 8:00 imorse träffades jag och min lilla grupp och gick igenom hela redovisningen


Vi hade en halvtimme på oss innan det var dax för ”skarpt läge” som Diana, vår lärare, skulle sagt


Alla grupper redovisade om sina egna fadderföretag. Det bjöds på allt ifrån husköp och armhävningar


Efter sista gruppen redovisat skulle allas affischer bedömmas och sedan skulle ”bästa affisch” och ”bästa framförande” koras


Och kuligt nog så vann min lilla grupp ”bästa affisch”. Wie, det var vi värda efter allt slit! :-)


Senare på eftermiddagen betades sista nationella provet i spanska av, muntliga. Jag och Malin briljerade och berättade om våra röda hus och leksaksbilar… (vi hoppas innerligt på ett G). Efter spanska var det samhällslektion då vi fick reda på senaste uppgiftens betyg och jag fick MVG- vilket jag inte kan säga annat än att jag är SKITGLAD. Så jäkla bra!


Så därför tänkte jag att jag skulle fira och köpte Colaburkar och en påse bilar. Självklart åkte även en fjortisglass som Ben and Jerry’s med, Lovisa kommer ju snart och måste hållas på glatt humör.. Haha. Fina lilla Lisalisa åkte nyss och det var riktigt mysigt att prata igenom allt. Det händer ju endel under ett år. Muy bien.

Nu ska jag äta glass! Jag har haft en bra dag faktiskt.

Be Sociable, Share!