BOYS AND GIRLS – IT’S FRIDAY


”Okej, nu spelar jag! Jag har verkligen skiiitont!”

Svullo vs. tunnis. Ser ni någon skillnad? Det gör inte jag…knubb-Teddie

Fredag och skolveckans sista dag. Tacka gudarna för det. Inte för att nästa vecka är något att se fram emot, för den blir tung – riktigt tung. På tisdagen har vi vårat allra första Nationella Prov. Ämnet är svenska och uppgiften läsförståelse. På onsdagen blir det att skriva SO-prov och på torsdagen svenska uppsats (även det nationella). Och glöm inte fredagen då det är SO-seminarium/redovisning.

SÅ, nu har jag tömt mitt huvud lite. Dagen bjöd på, förutom skola, att käka glass med Teddie, följa med henne till akuten för att titta upp hennes svullna hand och sedan äta födelsedagsmiddag med familjen.
Syster-yster blir tonåring imorgon och vi firade med kina innan hon stack iväg på disco. Så där låg jag, 16-åriga Linn, och tittade på Let’s Dance med mamma och pappa en fredagkväll. Ja, vad ska man säga?

Be Sociable, Share!
  • teddan

    ååh, fettohanden :(